Heden kijkdag

Titel
Heden kijkdag

Jaar
1987

Druk
1987

Overig
2ed 1987

Pagina's
170Heden kijkdag is samengesteld uit alle jeugdherinneringen, die verstrooid in vele van mijn inmiddels uitverkochte boeken voorkomen.

Daarmee is niet gezegd dat Heden kijkdag geen zelfstandige, nieuwe bijdrage tot mijn werk zou vormen. Het boek beslaat een volledige, afgeronde periode van mijn jeugd. Door de totaliteit van het materiaal is het mij mogelijk geworden, de ziel van wat ik te zeggen heb als 't ware bloot te leggen, en daarmee mijn jeugdherinneringen tot een roman om te vormen.

SAL SANTEN

'Santen maakt gebruik van eenvoudige middelen, hij vermijdt melancholie en zelfbeklag. Toch is het sterkste punt in zijn werk dat hij emoties overbrengt.' Algemeen Dagblad

'Sal Santen beschikt over het vermogen uiterst gecompliceerde mensen en zaken eenvoudig te omschrijven. En hij doorziet niet alleen de karakters om zich heen, maar ook zichzelf' Vnj Nederland

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt met OCR (Optical Character Recognition).
Deze techniek levert geen 100% correct resultaat op. Dat betekent dat er onjuiste tekens in de tekst kunnen voorkomen.


Weergave
Afbeelding / Tekst (OCR)

Alle boeken in deze digitale bibliotheek kunt u gratis lezen of downloaden. Met een vrijwillige donatie helpt u ons met het in stand houden en verder uitbreiden van de bibliotheek. Klik hier als u een bijdrage wilt overmaken.