Het geheim van De Beukenhorst

Titel
Het geheim van De Beukenhorst

Jaar
1957

Overig
roman

Pagina's
272M. MOK:

Het geheim van DE BEUKENHORST

Een prettig, vlot geschreven boek, ontspannend en rijk aan afwisseling. De sympathieke hoofdfiguur, een jonge man die zojuist in Amsterdam zijn rechtenstudie heeft beëindigd, besluit tot een welaangename rustige vakantie in het plaatsje Eelstwoude. Hij zou deze rust ook zeker genoten hebben, ware het niet dat indertijd zijn goed gesitueerde tante uit Amerika op zeer geheimzinnige wijze spoorloos was verdwenen. Het lag in haar voornemen zich in Eelstwoude te vestigen, maar sinds de aankondiging van dat verlangen, al jaren geleden, heeft niemand ooit meer iets van haar gehoord.

Op verzoek van zijn oude moeder, maar ook omdat zijn eigen nieuwsgierigheid in hoge mate is geprikkeld, begint hij een onderzoek naar deze verdwenen tante. Al spoedig wordt hij voor de meest onverwachte gebeurtenissen geplaatst, waardoor hij verward dreigt te raken in een groot aantal raadsels en intriges.

De lezers zullen met gespannen aandacht de vele verwikkelingen volgen en zeer zeker een zucht van verlichting slaken wanneer zij volledig deelgenoot zijn geworden van het beklemmende geheim dat deze jonge jurist weet te ontsluieren. Wanneer zij er bovendien getuige van zijn hoe hij zijn levensgeluk vindt, is er reden tot dubbele vreugde.

G. F. CALLENBACH N.V. NIJKERK

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt met OCR (Optical Character Recognition).
Deze techniek levert geen 100% correct resultaat op. Dat betekent dat er onjuiste tekens in de tekst kunnen voorkomen.


Weergave
Afbeelding / Tekst (OCR)

Alle boeken in deze digitale bibliotheek kunt u gratis lezen of downloaden. Met een vrijwillige donatie helpt u ons met het in stand houden en verder uitbreiden van de bibliotheek. Klik hier als u een bijdrage wilt overmaken.